Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Investering in ontwikkelaar waterintelligentie

Ketos heeft een aanvullende aandelenfinanciering van €9,23 miljoen afgesloten. De nieuwe financiering moet de wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf uitbreiden in de negen landen waar Ketos opereert. Het bedrijf verbetert ook zijn onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen om PFAS-problemen op de markt aan te pakken.

"We verwelkomen deze nieuwe investering om de ontwikkeling en markten voor onze Ketos Shield en Prism oplossingen uit te breiden. We waarderen deze strategische partnerschappen terwijl we nieuwe markten betreden," vertelt Meena Sankaran, oprichter en CEO van Ketos.

Ketos biedt waterintelligentie voor industrieën, tuinbouw en waterbeheerders. Daarnaast helpt het hen om de kwaliteit en efficiëntie van water te meten, beheren en voorspellen. De volledig geïntegreerde en autonome oplossing van het bedrijf detecteert meer dan 30 waterparameters, waaronder zware metalen, anorganische stoffen en voedingsstoffen.

Waterkwaliteit
"Nu de wereldwijde vraag naar water blijft stijgen biedt Ketos efficiënte, kant-en-klare oplossingen voor bedrijven en steden. Speciaal voor degenen die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van waterkwaliteit en beschikbaarheid," vertelt Dan Levine, managing partner van Tenfore Holdings. "Tenfore is blij om deze partij in waterintelligentie te helpen hun diensten wereldwijd uit te breiden voor industriële, agrarische, mijnbouw-, gemeentelijke en regelgevende toepassingen."

Productaanbod
De Shield-techniek van Ketos helpt klanten hun risico te beperken. De Prism-techniek van Ketos stelt bedrijven en gemeenten in staat hun risico-index voor waterkwaliteit en de prestaties van waterhergebruik voor operaties, ESG-rapportage en naleving te meten, beheren en voorspellen.

Investeerders
Het bedrijf wordt geleid door Tenfore Holdings, gevestigd in New York en Abu Dhabi. Ook het op nationale veiligheid gerichte venturebedrijf Danu Venture Group neemt deel. Ze voegen zich bij bestaande investeerders Broadway Angels, Plum Alley Ventures, Plug and Play Ventures, en Accenture. Die fungeren zowel als investeerder en strategische wederverkooppartner.

Voor meer informatie:
KETOS
ketos.co

Publicatiedatum: