Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special GreenTech 2024 van start

Het is minder dan een maand tot de start van de grote internationale tuinbouwbeurs GreenTech Amsterdam. In deze special staan we hier de komende tijd bij stil. De eerste beursaankondigingen zijn alweer de deur uit en hebben ook al in onze nieuwsbrief gestaan. Voor de laatste beursnieuwtjes kun je de komende tijd ook in deze special terecht.

GreenTech Amsterdam
GreenTech Amsterdam wordt gehouden van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni 2024 in de RAI in Amsterdam. Van over de hele wereld weten tuinbouwprofessionals de beurs te vinden. GreenTech wordt ondersteund door AVAG, de branchevereniging voor de tuinbouwtechniekbedrijven.

Ook op onze andere tuinbouwkanalen, BPnieuws, HortiDaily, FloralDaily, VerticalFarmDaily en MMJDaily is er de komende pakweg anderhalve maand aandacht voor de beurs.

Iets delen rondom GreenTech Amsterdam kan door te mailen naar [email protected]. Dit is ook de plek om de laatste schaarse advertentieposities in deze special te bemachtigen. Vraag gerust om de mogelijkheden!