Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Strategy Manager helpt Vereijken Kwekerijen autonoom tomaten telen

"Inzichten in waar we misschien te veel willen of juist te weinig"

Vereijken Kwekerijen, verspreid over zeven locaties en in totaal 60 hectare, teelt op een autonome manier trostomaten. De rol van de Strategy Manager binnen Vereijken Kwekerijen blijkt daarbij belangrijk te zijn. Door de inzichten die deze tool biedt, kan het bedrijf zijn teelt op een solide basis plaatsen. "De Strategy Manager geeft ons inzichten in waar we misschien te veel willen of juist te weinig, en biedt ook inzicht in de energie-input, met name belichting," legt Ted Claessen, interne adviseur bij Vereijken Kwekerijen uit.

Wat de Strategy Manager onderscheidt zijn de voordelen op het gebied van verfijning en flexibiliteit. In tegenstelling tot eerdere systemen, stelt de Strategy Manager Vereijken Kwekerijen in staat om meerdere factoren zoals licht, temperatuur en CO2 te integreren in hun besluitvormingsproces. Het gebruik van historische data maakt deze analyses krachtiger en nauwkeuriger.


Eric Vereijken

Een belangrijk instrument voor het beheer van de teelt is het op maat gemaakte dashboard binnen het LetsGrow.com-platform. Hier worden de belangrijkste aspecten van de teelt in één oogopslag weergegeven, waaronder energieverbruik, buistemperaturen, luchtvochtigheid, en watergift. "We hebben dit dashboard echt op maat laten maken, met de belangrijkste items voor ons bovenaan," benadrukt Ted.


Ted Claessen, interne adviseur bij Vereijken Kwekerijen

Wat de samenwerking met LetsGrow.com betreft, wordt deze door Vereijken Kwekerijen altijd als soepel en productief ervaren. De directe toegang tot ondersteuning en het open overleg dragen bij aan een gestroomlijnde operationele aanpak. "Wij ervaren de samenwerking met LetsGrow.com als zeer positief, gekenmerkt door open en snelle communicatie," concludeert Ted.

Voor meer informatie:
LetsGrow.com
Tel:+31104608108
[email protected]
www.letsgrow.com

Vereijken Kwekerijen
Tel: +31(0)492-461345
[email protected]
www.vereijkenkwekerijen.nl

Publicatiedatum: