Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klantendag Zest:

Samenwerking en innovatie in de ERP-wereld

Op 3 april 2024 kwamen AGF-bedrijven samen tijdens de eerste klantendag van Zest. De bijeenkomst, gehouden op het kantoor van Zest in Ede, bood een platform voor kennisdeling, netwerken en het verkennen van toekomstige ontwikkelingen binnen de wereld van Enterprise Resource Planning (ERP), met speciale focus op de AGF-sector. "Met een prachtige opkomst en een breed scala aan onderwerpen op de agenda, illustreerde de klantendag de voortdurende inzet van Zest om meerwaarde te bieden aan haar klanten", vertelt Alexander Schrijvershof.

Samen sterker: introductie van de gebruikersgroep
Eén van de hoogtepunten van de dag was de lancering van de nieuwe gebruikersgroep voor klanten van Zest, in combinatie met het online platform community.zest-erp.com. Klanten waren verheugd over deze stap en benadrukten de wens om drie keer per jaar bijeen te komen, naast de jaarlijkse klantendag, om ervaringen te delen en gezamenlijke uitdagingen aan te pakken.

Kennis binnen handbereik: Zest Learn
De lancering van Zest Learn, een online documentatieplatform, verbetert de toegankelijkheid van kennis over Zest voor haar gebruikers aanzienlijk. Met deze nieuwe tool kunnen klanten snel en efficiënt de benodigde documentatie raadplegen, direct vanuit het Zest-systeem.

Datakracht met Power BI
Een aankondiging die veel enthousiasme opwekte, was de introductie van een standaard Zest-dataset voor gebruik met Power BI en Excel. Dit zal klanten in staat stellen om beter inzicht te krijgen in hun gegevens en sneller waardevolle inzichten te genereren.

Klantgerichte ontwikkeling
Een essentieel onderdeel van de klantendag was de 'ronde tafel' sessie, waarin gezamenlijke behoeften en wensen werden besproken. Hierbij lag de focus op onderwerpen als toekomstvisie, sectorontwikkelingen, adoptie van nieuwe technologieën en rapportagemogelijkheden. Zest waardeert deze input ten zeerste en zal deze meenemen in haar toekomstige ontwikkelingsplannen.

De weg vooruit
De klantendag van Zest illustreert niet alleen het belang van nauwe samenwerking tussen ERP-providers en hun klanten, maar benadrukt ook de voortdurende inzet voor innovatie en klanttevredenheid. Met een scherpe focus op het begrijpen van de behoeften van hun klanten en het bieden van standaardoplossingen voor de AGF-sector, blijft Zest een toonaangevende speler op het gebied van ERP-technologie. Met de belofte van verdere samenwerking en voortdurende vooruitgang kijken we reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen voor Zest en haar klanten.

Voor meer informatie:
Zest B.V.
Nieuwe Kazernelaan 2 D41 (D11)
6711 JC Ede
Tel: +31 85 130 38 84
[email protected]
www.zest-erp.com

Publicatiedatum: