Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebrs van Aarle en Axians slaan handen ineen in digitale transformatie

Axians gaat Gebrs van Aarle helpen bij het optimaliseren en verbeteren van hun bedrijfsprocessen om sneller, effectiever en klantgerichter te kunnen samenwerken in de keten. Als relevante partner in de veelzijdige wereld van groenten en kan Gebrs van Aarle zo dagelijks de beste kwaliteit én continuïteit blijven garanderen aan hun eigen klanten.

Onlangs is Axians gestart met de implementatie van het nieuwe ERP systeem I-Fresh. De missie van Axians daarbij is kraakhelder: 'De ERP implementatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.' Zo zijn onze AGF-specialisten het afgelopen jaar diep in de processen van Gebrs van Aarle gedoken om te achterhalen wat ze nu echt nodig hebben én op welke punten de meeste efficiency te behalen valt. Dit vormt de basis van een goed partnerschap.

"Axians combineert inhoudelijke kennis, professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Dit zorgt voor een sterk fundament om veranderingen vanuit een vertrouwensrelatie gezamenlijk aan te pakken", aldus Marjon van Aarle, algemeen directeur vanGebrs van Aarle.

Een innovatief en betrouwbaar ERP systeem
Met I-Fresh zal Gebrs van Aarle de beschikking krijgen over een modern ERP pakket gebaseerd op de nieuwste technologieën van Microsoft Dynamics Business Central. Met dit nieuwe ERP systeem krijgen de medewerkers toegang tot een modern en gebruikersvriendelijk systeem waarin belangrijke data voor iedereen toegankelijk wordt. I-Fresh is een betrouwbare en flexibele SaaS-oplossing en bovendien al 25 jaar een bewezen oplossing in de AGF sector.

"Samen gaan de we ambities van Gebrs van Aarle waarmaken op weg naar de digitale transformatie, met I-Fresh als stabiele basis", zegt Erik Pongers, Business Unit Directeur bij Axians

Voor meer informatie:
Axians
Ilse Lunenburg
Sales adviseur Agrofood
Mob: 06 2919 7706
ilse.lunenburg@axians.com

Errol Phefferkorn
Sales adviseur Agrofood
Mob: 06 2740 0335
Errol.phefferkorn@axians.com
www.i-fresh.nl

Publicatiedatum: