Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 april 2024 van 12:00-17:30 uur

Ronde tafel over de toepassing van de QR-code van GS1 in de AGF-keten

Stichting Fresh Upstream organiseert samen met GS1 Nederland en het GroentenFruit Huis op 18 april 2024 van 12:00-17:30 uur een ronde tafel over de QR-code van GS1 bij de Fruit Tech Campus in Geldermalsen. In een interactief programma gaat men in op de mogelijkheden van de intelligente QR-code van GS1 voor diverse toepassingen in de AGF-keten. Meer weten over deze nieuwe technologie die ook piept aan de kassa bij het afrekenen?

"We staan aan de vooravond van een wijziging van de barcode op alle product verpakkingen om af te rekenen aan de kassa, dé QR code van GS1. Organisaties en consumenten willen weten waar een product vandaan komt, wat erin zit én wat de milieu-impact is. Bedrijven willen duurzaam ondernemen en moeten voldoen aan allerlei wet- en regelgevingen. De nieuwe QR code van GS1 biedt hiervoor kansen en mogelijkheden."

Klik hier om aan te melden en voor het programma

Publicatiedatum: