Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De 6000e invoerterminal uitgeleverd

Nitea IT Solutions, Hoogendoorn Growth Management en Sercom Regeltechniek hebben deze week hun 6000e Nitea invoerterminal afgeleverd. De 6000e invoerterminal is aangekocht door Agro Care. Agro Care werd verrast met een echte Nitea invoerterminaltaart.

De Nitea invoerterminal staat bekend als registratiemiddel voor telers en toeleveranciers van de tuinbouw om de arbeid en productie efficiƫnt te registreren. Met de gemaakte registraties op de invoerterminal, krijgt het glastuinbouwbedrijf meer inzicht in de arbeid en productiviteit van de medewerker. Deze registraties worden verzameld in de softwarepakketten van Nitea IT Solutions, Work-IT Online en Work-IT Verpakken.

Work-IT Online is de Cloud-based softwareoplossing voor arbeids-en productieregistraties in de glastuinbouw. Zo wordt er meer inzicht en overzicht gecreƫerd in de arbeidsuren, prestaties en kosten. Work-IT Verpakken is het pakket voor proces ondersteunende software van weegschaalregistraties tot aan orderbeheer in het verpakproces.

De samenwerking begon vijftien jaar geleden met de eerste versie van de invoerterminal. De eerste invoerterminal is inmiddels verbeterd met de komst van de nieuwe versie van de invoerterminal.

"Wij zijn blij met de goede samenwerking tussen Sercom en Nitea. Sercom is een partij die altijd een stap vooruit wil, hierdoor blijven we samen ontwikkelen om het beste product te leveren aan onze klanten. Graag wil ik via deze weg Sercom bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en feliciteren met hun 40-jarige bestaan dit jaar," zegt Zoe Molenaar-Wesstein, Customer Success manager bij Nitea IT Solutions Nitea IT

Voor meer informatie:
Thomas Ris
Nitea IT Solutions
t.ris@nitea.nl
www.nitea.nl


Sercom
info@sercom.nl
www.sercom.eu

Publicatiedatum: