Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DLI introduceert EuroPar Lighting B.V.

Dutch Lighting Innovations (DLI) heeft EuroPar Lighting B.V. (EuroPar) opgericht, een strategische samenwerking met gespecialiseerde leveranciers en partners. EuroPar richt zich op de ontwikkeling en productie van LED-armaturen voor de internationale tuinbouw. Tijdens de HortiContact dagen in Gorinchem op 5, 6 en 7 maart wordt de eerste productlijn, genaamd 'VERTEX', officieel geïntroduceerd.

EuroPar bundelt de innovatieve kracht en jarenlange ervaring van DLI en diverse partners. Het resultaat is een uiterst efficiënt ingerichte innovatie- en productieketen die zich vertaalt in een productlijn die de verwachtingen overtreft op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. EuroPar verwacht een sterke bijdrage te kunnen leveren aan het versnellen van de transitie van de traditionele HPS-verlichting naar LED, vooral in gebieden waar de energiekosten laag zijn en subsidies voor de energietransitie ontbreken. Doordat de efficiënt ingerichte keten direct voordeel oplevert voor de kweker, is de transitie naar LED sneller rendabel. En daarmee kan een grotere groep telers voorzien worden van de nieuwste en meest efficiënte LED-oplossingen die er op de markt beschikbaar zijn.

"We hebben voor deze samenwerking gekozen vanwege de enorme groei van DLI in combinatie met de verwachte verdere transitie naar LED-verlichting in de tuinbouw," verklaart Dennis Janmaat, Sales Director bij DLI. "Waar we met onze DLI Zenith-armaturen vol inzetten op samenwerkingen met Osram en Signify, richten we ons met EuroPar op een ander marktsegment met kwekers voor wie deze combinatie op dit moment niet bereikbaar is. Met de VERTEX productlijn zien we kansen om meer kwekers wereldwijd toegang te bieden tot een hoogwaardig en betrouwbaar product. En met het aantrekken van Denis Dullemans zetten we onze focus op opkomende markten zoals Noord-Amerika extra kracht bij."

Voor meer informatie over EuroPar Lighting B.V. en haar LED-oplossingen, bezoek www.europarlighting.com of kom langs op de stand B107 tijdens de HortiContact dagen op 5, 6 en 7 maart.

Publicatiedatum: