Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe worteldoekveegmachines op IPM Essen

Op de IPM in Essen introduceert Steenks Service twee nieuwe worteldoekveeg-/zuigmachines. Beide machines zijn een vernieuwing ten opzichte van bestaande modellen en dienen als uitbreiding van het bestaande assortiment.

Stefix worteldoekveegmachines
Steenks Service ontwikkelde acht jaar geleden de eerste worteldoekveeg-/zuigmachine, namelijk de Stefix 135. Deze machine is speciaal ontworpen voor het vegen van anti-worteldoek teeltvloeren. De machine kan over deze teeltvloeren rijden zonder sporen achter te laten. Verder veegt en zuigt de machine tegelijkertijd. Hierdoor wordt het vuil en (fijn)stof samen met kiemen en zaden daadwerkelijk opgezogen. De teeltvloer wordt hier schoon van en onkruid heeft minder kans om te groeien. Ook verdicht het doek minder met vuil, zodat de doorwatering optimaal blijft.

In deze acht jaar heeft Steenks Service veel ervaring opgedaan met worteldoekveegmachines, aldus Wouter Steenks (mede-eigenaar Steenks Service). "Zo worden de machines constant verbeterd, om een zo goed mogelijk product te leveren. Ook luistert Steenks Service naar de gebruikers. Om aan de klantwens te voldoen zijn er twee nieuwe machines ontwikkeld. Namelijk een Stefix 135 met een hydraulisch hooglossysteem en een elektrische Stefix 73 achterloopmachine."

Stefix 135 HD & Stefix 73BT
De Stefix 135 kan nu geleverd worden met een hydraulisch hooglossysteem. Met een hooglossysteem hoeft de vuilbak niet meer zelf in de container getild te worden. Dit is een stuk gebruikersgemak en vooral de wens van gebruikers die veel vegen. De hooglosser gaat tot 145 cm hoogte om de vuilbak gemakkelijk in een container te legen.

De andere nieuwe machine is de elektrische Stefix 73. De Stefix 73 is een achterloop variant van de Stefix 135. Deze was al beschikbaar met een Honda benzinemotor, maar is nu ook beschikbaar met een elektrische aandrijving. Met deze elektrische aandrijving is de machine klaar voor de toekomst en kan er ook op een duurzamere manier binnen en buiten geveegd worden.

Deze nieuwe machines zijn tot en met 26 januari voor het eerst te zien in stand 3A32, hal 3 op de IPM in Essen.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678LH De Lier
T: +31(0)174-510266
[email protected]
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: