Bercomex en Dero Groep bundelen krachten op gebied robotisering bloemverwerking

Bercomex en Dero Groep gaan een partnerschap aan dat als doel heeft de bloemen producerende en -verwerkende industrie verder te automatiseren met behulp van geavanceerde robotiserings-oplossingen.

Door de krachten van Bercomex' technologische kennis en oplossingen op het gebied van bloemenverwerking te bundelen met de expertise van Der Groep op het gebied van robotisering, moet deze samenwerking aanzienlijke voordelen gaan bieden voor klanten. De bloemenindustrie zal profiteren van minder benodigde arbeid, toegang tot meer data, hogere productie tegen lagere kosten en een verbeterde kwaliteit van de eindproducten.


Van links naar rechts: Corstiaan Verbeek (Managing Director Dero), Björn Bierman (Manager Sales Invaro), Gerben Schouten (CEO Invaro), Maro Dedel (CEO Dero-Groep) en Jorn Dedel (Sales Dero)

Zowel Bercomex als Dero Groep hebben een langetermijnvisie waarbij zij zich inzetten voor het bieden van arbeidsbesparende oplossingen in een industrie die traditioneel sterk afhankelijk is van handmatige (zware) arbeid. Dit partnerschap is dan ook van onbepaalde tijd, waarmee de gezamenlijke inzet voor innovatie en klanttevredenheid wordt benadrukt.

Bercomex staat bekend om haar geavanceerde machines voor de bloemensector, die een naadloze en efficiënte sortering en verwerking van snijbloemen mogelijk maken. Dero Groep een bewezen staat van dienst als specialist in robotiseringsoplossingen voor de voedings- en tuinbouwindustrie.

"De strategische samenwerking met Dero Groep markeert een belangrijke mijlpaal voor Bercomex en de bloemenindustrie als geheel”, aldus Gerben Schouten, CEO van Bercomex. “Door onze technologische kennis te combineren met de expertise van Dero Groep op het gebied van robotisering, streven we ernaar de bloemen producerende en -verwerkende industrie verder te automatiseren. We zijn vastberaden om samen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en een toonaangevende rol te spelen in het creëren van een efficiëntere en geautomatiseerde toekomst voor de bloemensector."

Voor meer informatie:
Dero Groep
https://www.dero-groep.nl/nl/

Bercomex
https://bercomex.com/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.