Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe fase in samenwerking tussen Cleantechnics en Intergrow

Vanaf 2024 krijgt de gehele agrarische sector van Vlaanderen de gelegenheid om kennis te maken met Aqua-Clean, een zilver gestabiliseerde waterstofperoxide van Cleantechnics.

Deze introductie volgt op de overname van Hesco door Intergrow, waardoor de samenwerking tussen Cleantechnics en Hesco nu onder de vlag van Intergrow verdergaat.

Cleantechnics en Hesco werken al enige jaren samen op het gebied van desinfectie en reiniging binnen de land- en tuinbouw. Met de overname van Hesco door Intergrow is deze samenwerking onder de aandacht gekomen van Intergrow. Dat leidde tot een vernieuwde interesse in de expertise en de producten van Cleantechnics.

Een uitgebreid productassortiment
Intergrow heeft besloten om de reeds bestaande samenwerking met Cleantechnics verder te verdiepen. Dat geeft Vlaamse telers toegang tot een breed scala aan gespecialiseerde producten. Het aanbod omvat onder andere:

  • Aqua-Clean: zilver gestabiliseerd waterstofperoxide. Het product zorgt o.a. voor gezond en vitaal water voor het gewas.
  • FoamOrg: een zeer krachtige schuimreiniger voor het snel en effectief reinigen van o.a. gevels, gootsystemen, buisrailkarren, betonpaden en sorteerruimten. In combinatie met Aqua-Clean een zeer effectieve desinfecterende schuimoplossing.
  • GA-Clean: een glasreiniger voor gehard glas en aluminium.
  • AR-Clean: een glasreiniger speciaal ontwikkeld voor het veilige en effectief reinigen van AR-gecoat glas.


Karren reinigen met FoamOrg

Toekomstige mogelijkheden en marktintroductie
De uitbreiding van het productgamma biedt Vlaamse telers nieuwe mogelijkheden om hun teeltpraktijken te verbeteren en te optimaliseren.

Frederik De Bosscher, accountmanager bij Intergrow, zal een centrale rol spelen bij de marktintroductie van deze producten. Hij zal telers informeren en ondersteunen bij het implementeren van deze nieuwe oplossingen.

Cleantechnics blijft zich inzetten voor innovatie en kwaliteit, met een nadruk op betrouwbaarheid en directe ondersteuning. "Als het goed draait, dan gaat het goed. En als er behoefte aan is, dan zijn we er," onderstreept hun toewijding aan de agrarische gemeenschap.

De samenwerking tussen Cleantechnics en Intergrow belooft nieuwe reinigings- en desinfectietechnieken voor Vlaamse telers, terwijl het hen vrij laat in hun keuze om deze te adopteren. Dit partnership benadrukt een gedeeld commitment aan kwaliteit en innovatie, benadrukken Frederik en Gerard Schepers van Cleantechnics.

Voor meer informatie:
Cleantechnics
[email protected]
www.cleantechnics.nl

Intergrow

www.intergrow.be