Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
jaarlijks 60-80 hectare uitbreiding is doel

Duits-Marokkaanse samenwerking rond Marokkaanse teelt

Het Duitse Port International gaat haar exclusieve samenwerking met Karam Green Agri uitbreiden. Het Marokkaanse teeltbedrijf in Agadir teelt tomaten, paprika's, snackpaprika's, courgettes, komkommers, cocktailtomaten en cherrytomaten exclusief voor Port International.


Mustafa Karam, Managing Director van Karam Green Agri en André Lüling, Managing Director van Port International European Sourcing

Karam Green Agri heeft een areaal van ongeveer 287 hectare aan de Atlantische kust. Meer dan 1.600 werknemers bij Karam Green Agri zetten zich in voor een teelt op substraat, in tunnelkassen met vermindering van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en water. Water komt uit een naburige ontziltingsinstallatie.

Samen zijn Port International en Karam Green Agri van plan om de productie jaarlijks met 60-80 hectare uit te breiden.


Van links naar rechts: Hamid El Maloui, André Lüling en Jakob Lorenzen.

Verbeterde kwaliteit en beschikbaarheid
"Onze samenwerking met Karam Green Agri heeft onze prestaties op het gebied van kwaliteit verbeterd. Het partnerschap stelt ons in staat om onze klanten in heel Europa eersteklas producten te bieden," zegt André Lüling, Managing Director van Port International European Sourcing.

Jakob Lorenzen, tomatenexpert bij Port International, benadrukt de voordelen van deze samenwerking: "Het ultramoderne pakstation van Karam Green Agri stelt ons in staat om producten direct na de oogst te verpakken en aan strenge retailspecificaties te voldoen. Dit garandeert optimale versheid en de hoogste kwaliteit voor onze retailpartners en hun klanten."Voor meer informatie:
www.port-international.com
https://karamgreen.com

Publicatiedatum: