25 en 26 oktober

Jubileumeditie voor Empack & Packaging Innovations

Empack vindt dit jaar plaats op 25 en 26 oktober. Het is een jubileumeditie, want de beurs bestaat 20 jaar. De beurs in de Nekkerhal in Mechelen brengt professionals, industrie-experts en bedrijven samen. "Een ideale gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie."

De uitdagingen in de verpakkingsindustrie blijven groeien op het gebied van duurzaamheid, innovatie, design en opvallen in het schap. Daarom zet Packaging Innovations de schijnwerpers
op deze aspecten. "Dankzij de combinatie van Empack met Packaging Innovations, zijn we in staat om een platform te bieden voor alle verpakkingsprofessionals: van creatieve verpakkingsontwerpers en brandmanagers tot technische ingenieurs, productiemanagers en aankoop."

De toekomst onthuld
Duurzame innovaties staan centraal tijdens Empack met Packaging Innovations, de tentoonstelling van 15 Pentawards finalisten, onze Pack Studio (innovatiegalerij) en de Sustainability Track, een begeleide route die milieuvriendelijke producten/diensten in de kijker zet.

"We kijken enorm uit naar deze feestelijke editie van Empack, een bijeenkomst die de knapste koppen en de meest innovatieve bedrijven in de verpakkingsindustrie samenbrengt", zegt Karen Rammeloo, Marketing Event Manager van Empack. "Aangezien verpakkingen een cruciale rol blijven spelen in merkdifferentiatie en duurzaamheid, biedt Empack een platform van onschatbare waarde om opkomende trends te ontdekken, connecties te smeden en de industrie vooruit te stuwen. We nodigen alle bezoekers en exposanten uit om deel te nemen aan deze feesteditie."

“Uiteraard zou het organiseren van dit event niet mogelijk zijn zonder onze partners Arteveldehogeschool, Beelite, Fostplus, FSC, IBE-BVI, LUCA|School of Arts, MPR&S, Pack4Food, PEFC, Pentawards, Valipac."

Gratis aanmelden kan nu via www.empack.be met code BAAA1000.

Voor meer informatie:
Empack
empack-be@easyfairs.com
www.empack.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.