Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers uitgenodigd voor DryGair Experience

DryGair en Royal Brinkman organiseren wederom de DryGair Experience, op maandag 10 juni – de dag voor de GreenTech. Na de vorige edities keert de DryGair Experience dit jaar opnieuw terug. Telers worden uitgenodigd om te leren van de ervaringen en expertise van de DryGair-experts en van de telers die de deelnemers zullen verwelkomen.

De exclusieve tour is een gelegenheid om geavanceerde tuinbouwtechnieken en technologieën met eigen ogen te ontdekken. Ten tweede is hightech apparatuur in actie te zien, waaronder DryGair ontvochtigingssystemen. Deelnemers kunnen ook het gesprek aangaan met experts uit de sector over optimale en efficiënte klimaatbeheersing. Tenslotte is het mogelijk om met collega-telers te netwerken en van gedachten te wisselen over uitdagingen en best practices.

De rondleiding zal enkele geavanceerde kassen aandoen (specifieke locaties worden binnenkort aangekondigd). Deelnemers horen van vooraanstaande mensen uit de sector en ervaren telers, over geavanceerde tuinbouwtechnieken en technologieën, effectieve klimaatcontrole, duurzame en energiezuinige toepassingen en meer. Het evenement vindt plaats op maandag 10 juni op korte afstand van de GreenTech. Deelnemers worden opgehaald vanuit een centrale locatie in Amsterdam.

Eerdere edities
In de afgelopen jaren bezocht de DryGair Experience tour kassen met een grote diversiteit aan gewassen. Voorbeelden daarvan zijn Hartog Palmen, een palmenkas, Anthura, gespecialiseerd in opkweek en veredeling van anthuriums en orchideeën, Koolhaas Natuurlijk, kwekers van gerbera's en germini en Santini-kwekerij De Landscheiding, gespecialiseerd in Calimero-santini's.

Deelnemen aan de tour
Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden om een plaats te reserveren tijdens de tour en te leren van telers en gastsprekers. Plaatsen tijdens de rondleiding en vervoer zijn beperkt, dus geïnteresseerden worden aangemoedigd ruim van tevoren te boeken. Inschrijven voor de DryGair Experience met DryGair en Royal Brinkman kan hier.

DryGair op de GreenTech Amsterdam
DryGair zal dit jaar ook weer aanwezig zijn op de GreenTech in Amsterdam, 11-13 juni. Het bedrijf is te bezoeken op stand 01.246, om te praten over vochtbeheersing en mogelijkheden om energie te besparen in de kas.

Voor meer informatie:
DryGair
[email protected]
www.drygair.com


Royal Brinkman
[email protected]
www.royalbrinkman.nl

Publicatiedatum: