Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiHeroes Startup Dinner brengt startups en gevestigde bedrijven bijeen

Op donderdag 18 april vond in World Horti Center de tweede editie van het HortiHeroes Startup Dinner plaats. Onder het genot van een driegangendiner maakten startups, scale-ups, kwekers, investeerders en innovators van gevestigde bedrijven kennis met elkaar en gingen zij in gesprek over hun organisatie, successen, uitdagingen en mogelijke samenwerkingen.

En met succes, zo kan worden gezegd, omdat onverwachte combinaties en een nieuwe zitplaats voor iedere gang zorgden voor ruim 92 matches, waarbij de oplossingen van startups gekoppeld werden aan de uitdagingen van gevestigde bedrijven. Dit varieerde van verdere kennismaking tot financiering of een pilotproject.

Tussen de gangen door zorgden Raffi Balder en Julian Jagtenberg voor een inspirerend programma. HortiHeroes Startup diner is een initiatief van HortiHeroes, mogelijk gemaakt door Rabobank, World Horti Center, RoboCrops, StartLife, Greenport West-Holland, Greenport Aalsmeer, Greenport NHN, Greenport Gelderland, World Startup, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Van der Linde Catering.

bron: HortiHeroes

Foto's: Captured by Lot

Publicatiedatum: