Programma bekend van tweede Delphy ISFC Field Event

Op 7, 8 en 9 juni 2023 wordt het Delphy ISFC Field Event weer georganiseerd. Letterlijk midden in de teelt van zachtfruit met aardbeien, frambozen en blauwe bessen en diverse onderzoeksprojecten. Volgens Delphy ontstaat hierdoor een verbinding tussen kennisontwikkeling en kennisverspreiding in een praktische setting.

Het Delphy ISFC Field Event 2023 bestaat uit drie dagen: de Field Visit op woensdag 7 juni, waar diverse bedrijven als optionele en gepersonaliseerde tour bezocht kunnen worden. De Field Day is op donderdag 8 juni 2023, dit is het hoofdevenement van het Delphy ISFC Field Event. Tijdens deze Field Day zullen diverse proeven in de kas, op stellingen en onder regenkappen getoond worden. Daarnaast wordt kennis gedeeld via drie seminars: Fruit Propagation, Innovative Blueberry en Everbearer Cultivation.

Daarnaast is er een netwerkbeurs met ruim veertig bedrijven. Op vrijdag 9 juni wordt de Field Trip georganiseerd, waarbij plantenkwekers en productietelers in West-Brabant worden bezocht. Via een georganiseerde tour worden Van der Avoird Trayplant, de Ruwenberg, Verpaalen Soft Fruit en Fragafruit bezichtigd.

Internationaal publiek
Dit jaar verwacht Delphy een nog internationaler publiek dan vorig jaar. Inmiddels hebben ruim 25 nationaliteiten zich ingeschreven, vanuit onder andere Australië, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Canada, China naast de inschrijvingen uit Noordwest Europa. In totaal worden er op de Field Day 350-400 bezoekers verwacht. Uitgebreide informatie en aanmelden is mogelijk via: https://softfruitfieldday.com/.

Voor meer informatie:
Delphy
Expeditiestraat 16A
5961 PX Horst
Tel: 077 3987500
www.delphy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.