Netwerkmoment op 19 juni welbevinden land- en tuinbouwers in Hasselt

Minister van Landbouw Jo Bruins gaf in mei 2022 de aftrap voor een actieplan welbevinden voor de Belgische land- en tuinbouwers. In dit actieplan bundelen een brede groep van actoren de krachten om het welbevinden van de landbouwers te versterken. Volgens het departement Landbouw en Visserij uit Vlaanderen blijft het welbevinden van de land- en tuinbouwer onder druk staan. Daarbij is te denken aan de prijsvorming, de gevolgen van de energiecrisis, de onzekerheid en de impact ten gevolge van het milieu- en natuurbeleid. 

Het Vlaams Ruraal Netwerk wil de verschillende actoren met elkaar in contact brengen zodat ze kennis kunnen uitwisselen en kunnen netwerken over de grenzen van organisaties heen. Bovendien kunnen hieruit ook nieuwe ideeën groeien naar nieuwe initiatieven en engagementen voor de toekomst. Het spreekt voor zich dat naast de actoren ook de land- en tuinbouwers worden uitgenodigd op deze netwerkdag.

Meer informatie over het programma, de sprekers en de inschrijvingslink is hier te vinden. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Deadline voor inschrijven is: 12 juni 2023.

Waar kan de land- of tuinbouwer terecht als het even minder goed gaat? Hier is daar meer praktische informatie over te vinden. 

Bron: Departement Landbouw en Visserij Vlaanderen 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.