Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leafy Hydroponics Summit 2024 op 17 en 18 juni

Bladgroenten zijn booming in de wereld van de tuinbouw. De sector ontwikkelt zich snel en er zijn veel kansen. Veel partijen willen zich aansluiten bij de sector. Daarom organiseert het Nederlandse adviesbureau Cultivators de allereerste Leafy Hydroponics Summit 2024 op 17 en 18 juni in Nederland.

Dit tweedaagse evenement richt zich op het delen van de nieuwste kennis en innovaties met tuinbouwexperts en professionals. Het evenement is gevuld met seminars en panels van kopstukken uit de bladgroentensector, tuinbouwtechnici en financiële instellingen.

Het evenement begint in het Van der Valk Hotel in Breda. Op de eerste dag van het evenement zal Lambert van Horen van Rabobank ingaan op de financiën van teelt op water. Zijn panel wordt gevolgd door Marc Celis van het veredelingsbedrijf Rijk Zwaan om tipburn te bespreken. Een ander onderwerp is verlichting waarbij Heliospectra-expert Rebecca Nordin dynamische LED-strategieën verkent.

Automatisering is uiteraard één van de hoofdonderwerpen van gesprek. Ad Kranendonk van Flier vertelt over "The Good and Bad of Automation." Na hem zal dezelfde Tim van Hissenhoven van hostingbedrijf Cultivators ingaan op teeltsystemen en bladgroenterassen en hun impact op de financiën van het bedrijf. Joost Somford van JASA bespreekt verpakking en Kurt Cornelissen van Hortiplan gaat in op de teelt van jonge bladeren.

Panel
Na een broodnodige koffiepauze wordt de conferentie weer opgepakt met een internationaal panel gemodereerd door Sonny Moerenhout van Cultivators. Pieter Slaman van Little Leaf Farms, Tim van Hissenhoven van Cultivators en Tomas Benavente van Pura Hoja nemen deel aan het panel. Tot slot zal Marc Middeldorp van VDH iets vertellen over kassen en bespreekt hij de semi-gesloten kas- en slateelt. Daarna zal Ton Habraken van Svensson bespreken hoe het klimaat in de kas beheerd kan worden terwijl energie bespaard wordt.

Tijdens de Leafy Hydroponics Summit 2024 komt alles wat met bladgroenten te maken heeft aan bod. Deelname aan het evenement is gratis voor genodigden. Klik hier om een uitnodiging aan te vragen.

Voor meer informatie:
Leafy Hydroponics Summit
cultivators.nl

Publicatiedatum: