Meesters in groenten en fruit stopt na 97 jaar

"We stoppen op ons hoogtepunt"

Tholen - Nog 3 jaar te gaan en dan had AGF-speciaalzaak Meesters  een eeuwfeest kunnen vieren. Echter, nu de tweede generatie aan het pensioen toe is, ziet de volgende generatie onvoldoende perspectief om door te gaan, zo laat een van de medewerkers weten. 

Bijna 100 jaar ondernemerschap en tot op het laatste moment vol passie de winkel opengehouden. Tot op het laatste moment werd er gewerkt aan maaltijden en verse salades, maar werd goed nagedacht over de inkoop om niet met overschot achter te blijven. 

Meesters in groenten en fruit begon 97 jaar geleden met opa Ruud die met paard en wagen langs de deuren ging. De winkel kwam na een aantal jaar en werd door de volgende generatie voortgezet en doorontwikkeld tot een AGF-specialzaak met eigen productie. Eerst met rauwkosten en later veel meer eigen producten. 

Nu de huidige eigenaren Ruud en Miranda met pensioen gaan, heeft dochter Danique besloten om de zaak niet door te zetten. De 100 jaar volmaken willen en kunnen Ruud en Miranda niet doorzetten gezien gezondheidsredenen en de verslechterende omstandigheden in het winkelcentrum waar meerdere zaken besloten te stoppen. "We stoppen op ons hoogtepunt", zegt Miranda tegen Kijk op Steenbergen

De laatste dag was de hele familie aanwezig om afscheid te nemen. “We gaan niet verdrietig lopen doen”, aldus Miranda in Kijk op Steenbergen. “We hebben hard gewerkt, geweldige jaren gehad en ontelbaar veel mooie herinneringen. Het is goed zo!”

Bron: Kijk op Steenbergen


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.