Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delphy gaat training geven in Egypte

Delphy en Plug'n'Grow, een leverancier van commerciële hydroponics technologieën en diensten, hebben een MoU overeenkomst getekend.

Voor de komende 6 maanden zullen Delphy en Plug'n'Grow gezamenlijk trainingen ontwerpen en verzorgen voor de Business Sector (B2B) en Business to Government (B2G) over tuinbouw en het optimaliseren van irrigatiewaterefficiëntie in Egypte door middel van klimaatslimme land- en tuinbouw.

De Egyptische land- en tuinbouwsector draagt ongeveer 15% bij aan het bruto nationaal product en ongeveer 40% aan de werkgelegenheid. Er is een duidelijke vraag naar geschoolde arbeidskrachten om de ontwikkeling van de tuinbouwsector te ondersteunen, en het tekort aan geschoolde arbeidskrachten voor klimaatslimme land- en tuinbouw wordt een kritieke uitdaging in Egypte en het Midden-Oosten.

"Plug'n'Grow blijft telers en zakelijke investeerders in Egypte, GCC en India ondersteunen in hun overgang naar duurzame economische tuinbouw door middel van een groot aantal hydroponische technologieën en diensten," deelde het team.

Voor meer informatie:
Delphy
info@delphy.nl
www.delphy.nl

Publicatiedatum: