Eerste editie van het Horti Science Café op woensdag 17 mei

In samenwerking met Tuinbouw Jongeren Oostland en Glastuinbouw Nederland organiseert Gemeente Lansingerland het allereerste Horti Science café voor zowel leden van Tuinbouw Jongeren Oostland als tuinbouwondernemers uit de omgeving, om zo 'jong en oud' met elkaar in gesprek te laten gaan over actuele thema's binnen de glastuinbouwsector. 

Het idee is ontstaan om een aantal keer per jaar een Horti Science Café te organiseren waarbij ontmoeten centraal staat, met daarbij een kort inhoudelijk programma.

Voor deze eerste editie zijn de deelnemers welkom bij De Ruiter Experience Center in Bleiswijk. De bijeenkomst zal in het teken staan van 'Energie in de glastuinbouw'. Wat gebeurt er op gebied van beleid en regelgeving in Brussel en Den Haag en waar moeten de telers zich op voorbereiden?

Bij binnenkomst zal iedereen een hapje en een drankje krijgen, waarna Robert Solleveld van Glastuinbouw Nederland het woord zal nemen. Robert is Themaspecialist Energie & Digitalisering en Het Nieuwe Telen. Het belooft een interessante interactieve avond te worden, dus meld aan!

Aanmelden is mogelijk door een email te sturen naar Hortiscience@lansingerland.nl. Deelname is gratis.


Een vergrote afbeelding van het programma is via deze link te bekijken. 

Bron: Gemeente Lansingerland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.