Fossielvrij Cycletour: op de racefiets langs teeltbedrijven

Kas als Energiebron en Glastuinbouw Nederland organiseren op vrijdagmiddag 16 juni in samenwerking met Maurice Wubben, een sportief evenement: de Fossielvrije Cycletour. Dit is een sportief en inhoudelijk netwerkevenement. Doel is om op een originele wijze het onderwerp energie-innovatie te belichten. Start en finish is bij Priva in De Lier. 

De sprekers geven, vanuit het oogpunt van de ondernemer, hun visie op (onder voorbehoud) energie-innovatie, techniek en geothermie in de glastuinbouwsector. Deelnemers doen hun kennis op door op de racefiets een bezoek te brengen aan drie inspirerende (teelt)locaties, waar telers/ondernemers aan de hand van presentaties vertellen over hun praktijkervaringen op weg naar fossielvrij telen.

Aanmelden
De deelnemers fietsen in groepen van maximaal 15 personen. Er zijn voorrijders die de route kennen en maximaal 28 km/u fietsen. De totale afstand zal ongeveer 75 km zijn, met twee tussenstops op teeltlocaties. De inschrijfkosten bedragen € 100 per deelnemer. Er wordt voor deze middag een wielershirt beschikbaar gesteld.De middag is vooral bedoeld voor telers en hun energie-medewerkers; met een maximum van 70 deelnemers. Is er nog plek, dan zijn deze voor deelnemers van toeleverende bedrijven op volgorde van binnenkomst. Het voorlopige programma is te vinden in deze link.

Inschrijven kan door dit formulier uit de bijlage in te vullen en te mailen naar organisator Maurice Wubben.

De opgave van de wielershirts moest al op vrijdag 28 april worden gedaan om verzekerd te zijn van de juiste maat.

Bron: Kas als Energiebron 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.