Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis DLI-calculator gelanceerd

"Na het invoeren van geografische informatie, zoals adres of stad, komen telers in aanmerking om een gratis DLI aanvullend verlichtingsrapport te ontvangen, dat het type en de hoeveelheid LED-belichting aangeeft die nodig is om recordopbrengsten te behalen", zegt Tony Vilgiate, President bij CABA Tech. Het bedrijf, een dochteronderneming van Best Lighting Products, kondigt aan dat zijn gepatenteerde dagelijkse lichtintegraal (DLI) calculator, de DLI Detective, beschikbaar is voor publiek gebruik via zijn vernieuwde website.

E-mailadres
Kastelers hebben toegang tot de DLI Detective door de bedrijfswebsite van CABA te bezoeken en hun e-mailadres in te voeren. Een e-mail van Micro Mole geeft gebruikers onmiddellijk toegang tot de tool.

"Met behulp van de responsieve gegevens van NASA maakt deze eerste tool voor de sector het voor telers een snel en eenvoudig proces om de natuurlijke lichtomstandigheden voor hun teelt te berekenen", zegt Tony. Hij voegt eraan toe dat de DLI Detective telers meer geeft dan alleen een gemiddelde DLI van 20 jaar voor hun regio.

"We gebruiken de meest recente gegevens van NASA's wereldwijde satellieten en geven een nauwkeurig en actueel beeld van de gemiddelde maandelijkse DLI. De calculator gebruikt vervolgens de transmissie-efficiƫntie van de kas van de gebruiker en de door hem opgegeven doel-DVI om een rapport te genereren over hoeveel aanvullende belichting nodig is en wanneer deze moet worden toegepast", legt hij uit.

Breed-spectrum verlichtingstechnologie
CABA biedt gepatenteerde breedspectrumverlichtingstechnologie en heeft meer dan 100.000 teeltlampen op de Noord-Amerikaanse markt. "We willen innoveren in de tuinbouwsector door de tussenpersoon weg te nemen met onze gevestigde productie-infrastructuur en LED belichtingstechnologie toegankelijk en betaalbaar te maken voor telers van elke omvang, van ambachtelijk tot commercieel," zegt Tony.

Het team van lichttechnici en teeltdeskundigen werkt samen om middelen als de DLI Calculator vrij te geven, zodat telers zich gemakkelijker op hun planten en bedrijven kunnen richten.

Klik hier om de DLI Detective te bekijken.

Voor meer informatie:
Anthony Vilgiate
CABA Tech
2622 N Woodruff Ave
Spokane Valley, WA 99206
[email protected]
cabatech.com

Publicatiedatum: