Triple Group breidt finance-team uit met René Gomersbach

Per 1 april 2023 is René Gomersbach toegevoegd aan het Finance-team van Triple Group. Hij start als senior bedrijfskundig adviseur en zal naast het financieel begeleiden van ondernemingen ingezet worden als interim-management-directielid bij klanten/relaties van Triple Group.

René heeft zijn sporen verdiend in het bankwezen. Naast accountmanager bij ABN Amro, Amstel lease en Rabobank heeft hij diverse managementfuncties bekleed bij Rabobank. Onder andere directeur bedrijven bij Rabobank Westland en de laatste jaren was hij sectormanager Tuinbouw bij Rabobank Nederland.

"Naast een uitgebreid netwerk en kennis en kunde van de tuinbouwsector brengt René ook kennis en ervaring als coach mee. Als gecertificeerd coach en ervaring met het gebruik maken van Management Drives-modellen verwachten wij dat hij van grote toegevoegde waarde zal zijn voor onze relaties. We zijn blij René aan ons team te kunnen toevoegen", zo meldt Triple Group.

Voor meer informatie:
Triple Group
Honderdland 71
2676 LS Maasdijk 
+31(0)174 527300
info@triple-group.nl 
www.triple-group.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.