Online webinar 'Zzp'ers op je bedrijf' op 17 mei

Tijdens een online webinar op 17 mei gaat de Werkgeverslijn land- en tuinbouw in op de inzet van zzp'ers op bedrijven in de sector. Het webinar is gratis bij te wonen dankzij een financiële bijdrage van Colland Arbeiddsmarkt. Het webinar begint om 10:00 uur.

Zet jij zzp’ers in op jouw bedrijf? Heb je er wel eens bij stil gestaan of dat de beste constructie is? Welke regels gelden er nu voor zzp’ers? Past zzp eigenlijk wel bij goed werkgeverschap? Deze vragen worden besproken tijdens een online webinar.

Het programma:

  • Zzp en goed werkgeverschap, hoe verhoudt zich dat tot elkaar? Ingrid Blom (Themaspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland) deelt haar visie hierop.
  • De technische verschillen tussen een zzp’er en een reguliere werknemer, Maartje Jager (adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw) zet dit op een rij.
  • En de verwachte ontwikkelingen als het gaat om wetgeving rond zzp’ers; dit wordt toegelicht door Hans Koehorst (LTO Nederland).

Het webinar live volgen heeft als voordeel dat deelnemers tijdens het webinar vragen kunnen stellen. Na afloop van het webinar ontvangen zij automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook wie niet in de gelegenheid is om het webinar live te volgen kan zich aanmelden. Zij ontvangen dan ook na afloop automatisch de terugkijklink. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Bron: Werkgeverslijn land- en tuinbouw 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.