GreenTech Americas groter dan ooit

Een beurs organiseren in normale tijden kan een hele uitdaging zijn, maar tijdens een pandemie kan het een nachtmerrie zijn. Het team van GreenTech Americas heeft zich echter kranig geweerd en vorige week met succes de derde editie van hun beurs in Queretaro, Mexico, georganiseerd.

Omdat het de eerste editie na de pandemie was, trok de beurs een groter aantal exposanten en bezoekers, waarmee het potentieel van de Mexicaanse en Noord-Amerikaanse markt werd aangetoond, evenals de uitdagingen waarvoor de sector staat.

De Mexicaanse tuinbouwsector is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid, met een toename van het areaal tomaten, komkommers en blauwe bessen. Beperkte middelen zoals water en arbeid hebben echter een grote vraag naar tuinbouwoplossingen gecreëerd. 

Klik hier voor de volledige fotoreportage.

De volgende editie van GreenTech Americas wordt naar verwachting gehouden in de maand maart 2024. GreenTech Amsterdam wordt gehouden van 13 tot en met 15 juni 2023.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.