Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticoop: nieuwe statuten gepasseerd en participaties toegekend

Tijdens de ledenraadsvergadering van 21 maart heeft de ledenraad de statuten van coöperatie Horticoop gewijzigd. Met deze wijziging wordt de transitie van Horticoop naar een investeringscoöperatie ook juridisch een feit. Daarmee zijn ook participaties toegekend aan de leden van Horticoop. Een mijlpaal die wordt gevierd.
 
De al eerder ingezette koerswijziging van de coöperatie gaat onverminderd door. Horticoop investeert als investeringscoöperatie zowel in haar gevestigde bedrijven als in start-ups en scale-ups, en zoekt daarbij de verbinding op. Met de bedrijven én met haar circa 400 leden. Op die manier stimuleert Horticoop samenwerking en innovatie in de sector. Langetermijninvesteringen, kennis en een groot netwerk helpen de leden en de coöperatie bij het bereiken van het gezamenlijke doel: een gezonde toekomst voor de tuinbouwsector.
 
Bron: Horticoop

Publicatiedatum: