29 maart

Mitchell Olsthoorn tuinbouwambassadeur op Open Avond Hogeschool Inholland Delft

Tijdens de Open Avond op woensdag 29 maart opent Hogeschool Inholland Delft zijn deuren voor iedereen die meer te weten wil komen over technische en groene hbo-opleidingen. Studenten en docenten staan klaar om studiekiezers mee te nemen in de wereld van tuinbouw, dieren, natuur, milieu, voeding en luchtvaarttechnologie. Van het duurzaam kweken van komkommers en kippen op stadsdaken, tot aan de technologie achter vliegtuigen en raceauto's: op 29 maart zijn bezoekers van 17:00 tot 20:00 welkom op de Rotterdamseweg in Delft om kennis te maken met de verschillende technische en groene opleidingen.

Een van de opleidingen is Tuinbouw & Agribusiness. Tijdens de Open Avond vertelt oud-student Mitchell Olsthoorn hoe hij de studie heeft ervaren en wat hij hier nu mee doet voor zijn werk bij Duijvestijn Tomaten. Als echte ambassadeur van de tuinbouw en agribusiness neemt hij bezoekers mee in zijn internationale, dynamische en innovatieve groene werk. Ook kun je zelf aan de slag met KASSIM: het programma waarmee studenten meer leren over klimaatbeheersing in kassen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.