Gewasbijeenkomst Tomaat 27 februari

IOp 27 februari wordt namens het programma Kas als Energiebron een bijeenkomst over nieuwe technieken om energie te besparen voor tomatentelers georganiseerd in De Lier. Centraal staan: ontvochtiging, warmteterugwinning en warmteopslag. De invloed van deze technieken op de teelt en teeltstrategie worden tijdens deze bijeenkomst toegelicht. 

Programma
19.15 uur   Ontvangst
19.30 uur   Opening door Annelies Hooijmans (Glastuinbouw Nederland)
19.40 uur   Duurzaamheidsmonitor en waterstof door Robert Solleveld (Glastuinbouw Nederland)
19.55 uur   Monitoring ontvochtiging en warmte terugwinning door Marcel Raaphorst (Wageningen UR Glastuinbouw) en Arthur van der Meijs (Schenkeveld Tomaten)
20.35 uur   Pauze
20.45 uur   WKO, MTO & HTO in de glastuinbouw. Kansen met uitdagingen door Bas Godschalk (IF Technologie)
21.30 uur   Afsluiting

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot 27 februari 2023, 12.00 uur, mits er nog plaats is.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via ahooijmans@glastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.

Bron: Kas als Energiebron


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.