HortiContact dag 1: Nieuwe bedrijven en oude bekenden

Tholen - De eerste van drie dagen HortiContact in de Evenementenhal in Gorinchem zit erop. Na de eerste rondjes beurs valt op dat er toch weer heel wat nieuwe bedrijven voor het eerst op de beurs staan met een stand, onder meer uit de energiehoek. Verder is iedereen blij dat de beurs weer terug is in februari, na een corona-uitstapje vorig jaar naar mei.  

De beursindeling is dit jaar toch net weer iets anders dan de voorgaande twee edities. Niet alle (vaste) standhouders staan op dezelfde plek als vorig jaar. Sinds de invoering van het vernieuwde concept is er sprake van een mix van de 'hokjes' en de net wat meer uitgedoste stands dankzij standbouw. De roltrap op hoef je niet meer, want de verbouwde bovenverdieping blijft deze beurs leeg.

Hieronder in vier foto's alvast een eerste blik op de beurs. De komende dagen volgen er meer als opstapje naar de grote fotoreportage aanstaande maandag.

Kees den Boer, oprichter van Ludvig Svensson in Nederland. Wie kent 'm nog?

Jos Veugen en Ed Gerrits van Frans Veugen. Met alle virus- en plaagperikelen blijft hygiëne een veelbesproken onderwerp.


Rick Bakker, Co ten Wolde en Dick Bakker van Greentech Technologies. Sinds de grote marktintroductie vorig jaar kwamen de vragen van geïnteresseerden. Op HortiContact is het de uitgelezen mogelijkheid die te laten beantwoorden.


Het was dekwasser dinsdag, dus mocht een foto van Hans Stedehouder en Jorien Plak-Schouten van Besseling Techniek natuurlijk niet ontbreken. Hans vertelde dat hij op dag één toch alweer wat oude bekenden had gezien, waarbij het leuk is vaders en zonen te zien, zeker als je als bedrijf aan meerdere generaties dekwassers hebt mogen leveren.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.