Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Looije Packing stapt in bij IQ Packing Waddinxveen

Looije Packing breidt zijn activiteiten verder uit door de samenwerking aan te gaan met IQ Packing Waddinxveen. Piet Looije en Rob Bondt, samen goed voor 70 jaar ervaring binnen de AGF-sector, steken de handen ineen op de locatie in Waddinxveen.

Na meerdere gesprekken tussen Looije Packing en IQ Packing, is er besloten om per direct de dagelijkse operationele aansturing in de hal uit te laten voeren door Looije Packing. Daarmee gaat gepaard dat de uitzendkrachten, met ervaring binnen de AGF-sector, worden geleverd door Jobcenter Haaglanden en Looije Uitzenden. Rene Tunker en Rob Bondt zullen samen het commerciƫle gedeelte voor hun rekening nemen.

Looije Packing en IQ Packing bundelen door deze fusie de krachten en zijn ervan overtuigd dat zij, met de kennis en ervaring van beide partijen, huidige en potentiƫle klanten nog beter kunnen bedienen. Het state-of-the-art pakstation leent zich perfect voor een breed arsenaal aan hedendaagse consumenten verpakkingsvormen voor groente en fruit. Piet Looije en Rob Bondt zijn blij met deze mooie stap. "Beide van jongs af aan in de groente en fruit en nu samen verder!"

Voor meer informatie:
Rene Tunker
Commercieel Manager
+31 (0) 6 574 372 36
 
Rob Bondt
General Business Manager IQ Packing
+31 (0) 6 518 142 51

Publicatiedatum: