Koppert neemt Lindesro over

Koppert heeft het Scandinavische bedrijf Lindesro overgenomen. Lindesro is sinds 2007 de Scandinavische distributeur van Koppert. De deal werd onlangs ondertekend op het hoofdkantoor van Koppert.

"De overname van Lindesro brengt ons dichter bij de Scandinavische markt. Binnenkort kunnen we onze kennisdeling en ondersteuning aan onze klanten verder verbeteren en de leveringszekerheid en logistiek in deze regio waarborgen", aldus Ron Verhaagh, key account manager bij Koppert. "Lindesro heeft altijd onze ambitie gedeeld om duurzaamheid in de voedselproductie te bevorderen. Met deze overname kunnen we meer lokale commerciële slagkracht opbouwen en onze producten en adviezen direct promoten."

"Deze overname is de voortzetting van de langdurige samenwerking tussen onze bedrijven. Zo blijven we een goede en sterke partner voor telers in Zweden", aldus Örjan Slanberg, eigenaar van Lindesro AB in Zweden.

"We delen het gemeenschappelijke doel om een duurzamere tuinbouw te realiseren. Met deze volgende stap kunnen we meer ondersteuning bieden aan Scandinavische telers", voegt Lena Slanberg, aandeelhouder van Lindesro AB, toe.

Voor meer informatie:
Koppert
info@koppert.com
www.koppert.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.