Roamler start pilot met wekelijkse prijscheck

Maandagmorgen 11:30 uur op de hoogte van de actuele AGF-weekprijzen in de Duitse retail?

Tholen - Op maandagmorgen al op de hoogte zijn van alle AGF-prijzen in de Duitse retail? Dat wordt nu mogelijk met de nieuwe prijscheck die crowdsourcingsplatform Roamler bij de top-10 Duitse retailers in alle Duitse regio's gaat uitvoeren. Vanmorgen vond de aftrap van deze pilot plaats. Tussen 7:00 en 10:15 uur werden zo'n tachtig Duitse winkels bezocht en werden de prijzen en promoties en land van herkomst van de relevante AGF-producten gecheckt. Vanaf maart ontvangen abonnees op maandag uiterlijk 11:30 uur de uitkomsten van deze prijscheck in hun mailbox.

"Qua tijdsplanning is het een behoorlijke uitdaging, maar gezien de animo verwacht ik zeker dat we in maart op wekelijkse basis met deze rondgang starten", vertelt Christiaan Rijnhout. "We hebben veertien producten geselecteerd, van bananen tot bessen en van paprika's tot komkommers. We hebben nu voor deze rondgang voornamelijk conventionele producten geselecteerd, met uitzondering van bananen en gember, waarvan we ook de prijzen van de biologische producten checken. Deze selectie kunnen we altijd aanpassen als er bij onze abonnees behoefte blijkt aan een prijscheck van andere producten."

"We starten in Duitsland, maar als dit goed loopt, zullen we het snel opvolgen met een check bij de Britse en Franse retailers. Onze abonnees levert dit een kennisvoorsprong op, want ze zijn als eerste op de hoogte van de weekprijzen en kunnen hier meteen in hun prijszetting op anticiperen."

Speciaal voor de lezers van AGF en FreshPlaza stelt Roamler de uitkomsten van de prijscheck in de Duitse supermarkten éénmalig gratis beschikbaar. Klik hier om de uitkomsten te downloaden.

Voor meer informatie:
Roamler Nederland
Christiaan Rijnhout
Westerdoksdijk 411
Amsterdam
Mob: +31 6 15294869
christiaan.rijnhout@roamler.com 
www.roamler.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven