Amevo neemt activiteiten Jobu Plastics over

Per 1 januari 2023 neemt Amevo uit Dronten de activiteiten van Jobu Plastics uit Kudelstaart over. De overname betekent voor Amevo een verdere uitbouw en versterking van zowel het klantenbestand als van het productenpakket.

“We zijn bijzonder verheugd en trots dat we overeenstemming hebben kunnen bereiken met eigenaar Jos Buskermolen van Jobu Plastics over de overname van zijn activiteiten,” aldus directeur van Amevo, Folke van Dorp.

“Jobu Plastics is een gekende naam in de tuinbouw met een lange historie, teruggaand tot de start in 1984 met de introductie van de JOBU-tomatenclip. In 1986 volgde de eerste eigen uitvinding, de JOBU-clipring, een tot op heden niet meer weg te denken tuinbouw-handigheidje. Sindsdien is het assortiment van Jobu Plastics enorm gegroeid met tal van slimme en vindingrijke producten voor de professionele tuinbouw.” 

Volgens van Dorp passen zowel het productassortiment als het klantenbestand naadloos bij Amevo als leverancier van innovatieve producten voor de professionele tuinbouwsector.

De huidig eigenaar en directeur van Jobu Plastics, Jos Buskermolen, heeft zich middels een advies functie met Amevo verbonden. “Zijn vindingrijkheid en technische kennis zetten we in de toekomst graag in bij de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten.”

Voor meer informatie:
Amevo B.V.
+31 (0)321 387788
info@amevo.nl
www.amevo.nl


Jobu Plastics B.V.

info@jobu.nl
www.jobu.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven