Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Leon Hillebrand, Estrategy:

"Digitale kansen benutten in iedere levensfase van het AGF-bedrijf"

Wat verwacht je van de software waar jouw organisatie dagelijks mee werkt? Dat het doet wat het moet doen is een veelgehoorde reactie in de no-nonsense AGF-wereld. Logisch inderdaad, maar wie staat er verder bij stil dat de doorontwikkeling van de software van nog van groter belang is voor de continuïteit van de organisatie? Stilstand is immers achteruitgang, stelt Estrategy in deze bijdrage.

In de filosofie van Estrategy groeit de software mee met de groei van de organisatie. Estrategy is dan ook eerder een strategische softwarepartner dan sec softwareleverancier die alleen de software levert. Deze samenwerking leidt tot het daadwerkelijk benutten van digitale kansen in iedere levensfase van het AGF-bedrijf. Een partij die zowel mee kan schakelen op het gebied van edi, e-commerce en klantportals als ook aan de backend logistieke organisatie met branchespecifieke ERP software, productieplanning, forecasting en dynamische IT oplossingen in productie omgevingen.

"Wij gaan uit van standaard oplossingen waar het kan en bieden flexibele maatwerk aanpassingen wanneer er specifieke klantvoordelen te behalen zijn. Estrategy is het softwarebedrijf achter 4FOOD Software (ERP-, klantportal- Scanning software) en biedt een breed scala aan branchespecifieke oplossingen voor de AGF- branche."

Leon Hillebrand, commercieel manager licht toe: "Met ruim 18 jaar praktische ervaring in de groenten groothandel is mij bijgebleven dat de meeste software niet aansluit bij de dagelijkse handelingen op de werkvloer.  Doordat wij participeren met onze klanten, zijn de oplossingen die Estrategy biedt zowel voor kantoor als de werkvloer in de AGF-sector een ondersteuning in plaats van een obstakel. Klinkt dat bekend in de oren, loopt de software in jouw AGF-organisatie ook tegen grenzen aan? Dan is het wellicht een goed moment om nu over te stappen op de software producten en diensten van Estrategy."

“Uiteindelijk zoekt ieder bedrijf toch een softwarepartner waar je mee door kan groeien, die stabiliteit en borging geeft aan de organisatie en medewerkers blij maakt. Wie zit er nog te wachten op onnodige dubbele handelingen. Alles wat tijd kost en fouten kan voorkomen kun je vandaag de dag automatiseren. Dan is het fijn als een automatiseerder met je meedenkt en verder gaat dan de grenzen van alleen een standaardpakket”, besluit Leon.

Voor meer informatie:
Estrategy BV / 4FOOD Software
088-0222800
[email protected]     
www.estrategy.nl 
https://www.4foodsoftware.com/agf/ 

Publicatiedatum: