Agriplace verwelkomt Staay Food Group

Staay Food Group is per 1 oktober aangesloten op Agriplace, het grootste complianceplatform voor veilig en duurzaam ketenbeheer in groenten en fruit. De internationale groenten- en fruitleverancier zet daarmee een nieuwe stap in het nog effectiever waarborgen van kwaliteit, betrouwbaarheid en voedselveiligheid. Met Agriplace Chain heeft Staay Food Group voortaan met één druk op de knop inzicht in o.a. de certificering, gebruikte gewasbeschermingsmiddelen en inspectierapporten van alle aangesloten telers. Het verzamelen en vastleggen van deze informatie kan veel werk kosten en gevoelig zijn voor menselijke fouten. Daarom is er gekeken naar een automatiseringsslag. Staay Food Group heeft gekozen voor Agriplace Chain voor het uitgebreide functionaliteitenaanbod in het beheren van een veilige keten in de groenten- en fruitsector.

Samenwerken aan procesverbetering
"Altijd verzekeren dat producten door de gehele keten heen voldoen aan alle eisen is veel werk", vertelt Niels Vlasblom, Operationeel Manager van Staay Food Group. "Procesoptimalisatie en -verbetering is voor ons daarom zeer belangrijk. We werken daarbij ook samen met externe partijen als Agriplace. Zo kunnen we telkens weer verbeteren."

Agriplace oplossing
"AgriPlace zorgt voor een betere structuur en inzicht in onze data. Van telers en andere leveranciers kan nu direct afgelezen worden of ze voldoen aan onze eisen en aan die van onze klanten", aldus Vlasblom. Het systeem helpt Staay en haar telers o.a. door automatisch informatie te verzamelen uit databases van o.a. GlobalGAP, PlanetProof en BRC Food.

Voor meer informatie:
Staay Food Group
Niels Vlasblom
Operationeel Manager
www.staayfoodgroup.com 

Agriplace
Nico Broersen
Mob: +31 (0)6 109 609 52
ncm.broersen@agriplace.com
www.agriplace.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.