Sun Gro Horticulture neemt bedrijfsactiviteiten van Pelemix in Amerika over

Sun Gro Horticulture neemt Pelemix Mexico en Pelemix USA over. De vicepresident voor export sales van Sun Gro, Kirk Johanson, krijgt de leiding over Pelemix Mexico, Centraal- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De Mexicaanse activiteiten, inclusief de distributiefaciliteiten, zullen verder worden beheerd vanuit het bestaande kantoor in Guadalajara, Mexico. De activiteiten van Pelemix in de VS en Canada zullen worden geïntegreerd in de bestaande organisatiestructuur van Sun Gro in beide landen.

Sun Gro zal met Pelemix blijven samenwerken aan de wereldwijde activiteiten en om hoogwaardige kokos- en eindproducten in te kopen bij de Pelemix-faciliteiten in Sri Lanka, India en Thailand.

Phil Jones, directeur van Sun Gro, legt uit. "Met deze overname kan Sun Gro het groeimedia-assortiment uitbreiden met kokossubstraat en geografisch gezien verder uitbreiden naar Mexico, Centraal- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied om aan de groeiende behoeften van al onze klanten te voldoen."

Pelemix-kokos wordt wereldwijd gebruikt als groeimedium in tal van teelten. De fusie van Pelemix USA en de Mexicaanse bedrijfsactiviteiten met Sun Gro versterkt het productassortiment van beide bedrijven en biedt klanten één punt voor alle kokos en veen die ze nodig hebben. "Klanten in Amerika kunnen dan van begin tot eind zakendoen met één bedrijf voor al hun behoeften op het gebied van kokos en professionele groeimedia op basis van veen. Onze teeltspecialisten kunnen telers voorzien van technische expertise om de productie van gewassen met veen- en kokosmengsels te optimaliseren," aldus Bruce Adams, marketingdirecteur van Sun Gro. 

Voor meer informatie:
Sun Gro Horticulture
770 Silver Street
Agawam, MA
01001 VS
Tel.: +1 800 732 8667

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.