Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe namen in Board of Directors tuinbouwinvesteerder

Met onmiddellijke ingang treden Mary Quaney en Johanna Brenninkmeijer toe aan de COFRA Board of Directors. Thomas Brenninkmeijer treedt terug na acht jaar dienst. Mary treedt toe tot de COFRA Board als onafhankelijk non-executive director. Ze brengt management ervaring mee in de schone-energiesector, private equity en projectfinanciering. Mary is CEO van Mainstream Renewable Power, een ontwikkelaar van hernieuwbare energie, en heeft een staat van dienst in senior financiële en fiscale functies, onder andere bij PwC.

COFRA is in de tuinbouw bekend van onder meer investeringen in Dalsem, Ontario Plant Propagation en AppHarvest.

Johanna
Johanna treedt toe als non-executive director. Haar carrière omvat retail, vermogensbeheer en verschillende leidinggevende filantropische functies in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Brazilië. Ze is Managing Director Impact Investments bij Anthos Fund & Asset Management en brengt leiderschaps- en investeringservaring mee naar de COFRA Board.

Ervaring
Martijn Brenninkmeijer, voorzitter van COFRA Holding: "Ik wil Thomas bedanken voor zijn bijdrage aan het bestuur van COFRA. Zijn doordachte advies en raad over de strategische richting van COFRA is de afgelopen jaren van belang geweest en hij verlaat het bestuur met onze dankbaarheid. Mary en Johanna brengen bestuurlijke ervaring in relevante sectoren, een focus op impact en een realistische missie mee naar de Board van COFRA. Ik ben blij hen beiden te mogen verwelkomen in ons streven naar een positieve impact op de samenleving en het milieu via bedrijfsvoering."

Termijn
De algemene vergadering van aandeelhouders herkoos ook de huidige non-executive directors John Singer en Lawrence Brenninkmeijer voor een nieuwe termijn van één jaar. Vanaf 2 mei 2024 bestaat het bestuur van COFRA Holding AG uit: Martijn Brenninkmeijer (voorzitter), Boudewijn Beerkens (CEO), David Cole, Johanna Brenninkmeijer, John Singer, Lawrence Brenninkmeijer, Mary Quaney, Philippe Brenninkmeijer en Susan S. Kilsby.

Voor meer informatie:
COFRA
Grafenauweg 10
6301 Zug, Zwitserland
Tel: +41 41 728 00 00
[email protected]
www.cofraholding.com

Publicatiedatum: