"Zal lastig zijn om klanten naar de winkel te lokken komende winter"

Detaillisten stunten met laatste aardbeien

Tholen - Opvallend veel detaillisten stuntten afgelopen weekend met de aardbeien. Aangezien het zonnetje afgelopen week uitbundig scheen waren er nog volop aardbeien op de markt en konden detaillisten hun klanten lokken met een leuke aanbieding. "Dat is ook wel nodig, want de prijzen zijn aan de hoge kant en klanten zijn echt op zoek naar lage prijzen", vertelt Jos van Vught van De Vitaminetuin.

Jos van Vugt van De Vitaminetuin

Normaal gesproken heeft Jos de hele winter Hollandse aardbeien in het assortiment, maar met deze elektriciteit- en gasprijzen verwacht hij dat komende winter geen aardbeien te kunnen verkopen. Als ze er al zijn, zullen ze voor de meeste klanten te duur zijn. "Voor 4 of 5 euro laten klanten ze staan, ze zijn echt op zoek naar aanbiedingen", vertelt Jos.

"Het is momenteel al lastig om klanten te lokken met voordeeltjes. Komende week heb ik spruiten in de aanbieding, maar een hele hoop producten zijn al behoorlijk aan de prijs, dus het is lastig om daar iets leuks uit te halen. Alles is duur, bloemkool, broccoli en de boontjes zijn alweer buitenlands." De aanbieding met aardbeien was nog een buitenkansje, de komende winterperiode zal een extra uitdaging worden om klanten naar de winkel te lokken met een leuke aanbieding. "Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan lopen", aldus Jos.

Voor meer informatie:
AGF Jost van Vugt / De Vitaminentuin
Oliemaat 8
5251 AG Vlijmen
+31 (0)73 511 7297
info@versishetlekkerst.nl 
www.versishetlekkerst.nl 
www.agfjosvanvugt.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.