Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AGF monitor week 18

Stuntprijs met komkommer gespot

Tholen - De prijsontwikkelingen van vijf AGF-producten bij online retailers blijven we wekelijks volgen. Hieronder de laatste prijsverschuivingen bij avocado, bloemkool, Galia meloen, handsinaasappelen en komkommers gezien door Supermarktscanner.nl.

Klik hier voor een vergroting

Avocado is in week 18 weer terug in het online assortiment van Dirk. DekaMarkt voert een prijsverlaging door, van 1,49 euro naar 1,39 euro en matcht de prijzen met die van AH en Jumbo. Voor de 10e week op rij is avocado van Plus in de aanbieding (van 1,45 voor 1,25 euro per stuk), in week 18 lag avocado ook bij Hoogvliet voor 1,25 euro per stuk in het schap.

Klik hier voor een vergroting

De drie servicesupermarkten AH, Jumbo en Plus hebben de vaste prijs voor bloemkool in week 18 flink verhoogd naar 2,89 euro per stuk. Dirk houdt de prijs nog op 1,99 euro. Hoogvliet heeft een aanbieding: van 2,49 voor 2,29 euro per stuk.

Klik hier voor een vergroting

Voor de vijfde week op rij ontbreekt Galia meloen in het online assortiment van DekaMarkt. Geen bijzonderheden bij de andere retailers.

Klik hier voor een vergroting

Er zijn ook geen bijzonderheden bij handsinaasappelen te melden in week 18. De netjes van 2 kg handsinaasappelen kosten tussen de 2,99 euro en 3,29 euro.

Klik hier voor een vergroting

In week 16 stunt Hoogvliet met komkommer met een aanbieding van € 0,48 per stuk. De andere retailers hanteren de vaste prijzen die liggen tussen de € 0,79 en € 0,85 per stuk.

Prijs en kwaliteit
Prijsdata zijn afkomstig van Supermarktscanner.nl en gebaseerd op de online prijzen in de webwinkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, DekaMarkt, Dirk en Hoogvliet. De prijs is een gemiddelde, inclusief de promoties. In deze prijsvergelijking zijn herkomst en kwaliteit niet meegenomen. De meeste supermarkten vermelden deze gegevens niet op hun website, Hoogvliet en Jumbo vermelden het land van herkomst. Mogelijk worden in de bovenstaande prijsvergelijking onrijpe avocado's met rijpe vergeleken en Spaanse komkommers met Hollandse.