Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardbeien en aardbeienplanten populair Moederdagcadeau bij de AGF-specialist

Tholen - Neem voor moeder niet alleen lekkere aardbeien mee voor Moederdag, maar ook een mooie aardbeienplant. "We hebben dit al een aantal jaar en ze lopen erg goed. Er komen de hele zomer lekkere aardbeien", vertelt Wouter Averdijk van De Traiteur Gorssel. Ook hebben ze een aanbieding met doosjes aardbeien. "Gelukkig zijn ze weer leuk aan de prijs en kunnen we een mooie aanbieding doen, 2 doosjes voor 7 euro." De Traiteur Gorssel is al met de verkoop begonnen. "Het zijn mooie sterke aardbeien die je heel goed aantal dagen in de koelkast kunt bewaren, maandag zijn ze ook nog lekker."


Traiteur Gorssel (l) en Plattelandswinkel de Achterdijk prijzen aardbeienplanten aan voor Moederdag

Ook bij Plattelandswinkel de Achterdijk hebben ze aardbeienplanten binnengekregen voor Moederdag. "Bestellen is noodzakelijk, want ze vliegen de deur uit", zo laten ze weten op Facebook.

Jan Dros Lekker eten gaat nog brainstormen over een Moederdagactie. "Hemelvaartsdag zit er nog tussen, dus ik denk dat we daar komende vrijdag meer starten", aldus Frank Dros. Aardbeien zullen vast deel uitmaken van de actie. "Maar we hebben tegenwoordig ook brood en yoghurt, dus een ontbijtpakket kan het ook worden."

Bouwmeester Buitengewoon Vers is goed voorbereid op Moederdag, ze brengen hun vele soorten cadeaupakketten en fruitzakken onder de aandacht. In aanloop van Moederdag startten ze vorige bewust een actie met zachtfruit. "Hopelijk zijn die nu top of mind en komen klanten er deze week weer om", vertelt Danielle. Zij en Marco hebben per 1 april de zaak van Marco en Frianne Bouwmeester overgenomen en zetten deze op dezelfde wijze voort. "We liggen een beetje onder een vergrootglas, het gaat gelukkig goed. Klanten zijn blij dat de zaak blijft voortbestaan."