Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prijsmonitor week 17

Prijsverlaging komkommer bij Dirk teruggedraaid

Tholen - De prijsontwikkelingen van vijf AGF-producten bij online retailers blijven we wekelijks volgen. Hieronder de laatste prijsverschuivingen bij avocado, bloemkool, Galia meloen, handsinaasappelen en komkommers gezien door Supermarktscanner.nl.

Klik hier voor een vergroting

Leveringsproblemen bij Dirk in week 17 voor avocado? Avocado was in elk geval niet beschikbaar in de online shop. Voor de 9e week op rij is avocado van PLUS in de aanbieding (van 1,45 voor 1,25 euro per stuk).

Klik hier voor een vergroting

De supermarktprijs voor bloemkool ligt bij de meeste supermarkten al even rond de 2,50 per stuk. Jumbo heeft in week 17 een aanbieding en matcht de vaste prijs van Dirk; 1,99 euro per stuk.

Klik hier voor een vergroting

Voor de vierde week op rij ontbreekt Galia meloen in het online assortiment van DekaMarkt. Bij Dirk is Galia meloen in week 17 weer helemaal terug en kan zelfs in de aanbieding, van 2,49 euro voor 1,99 per stuk.

Klik hier voor een vergroting

De appeltjes van oranje liggen in de week dat Koningsdag werd gevierd voor de vaste prijzen in het schap van de webshops. De netjes van 2 kg handsinaasappelen kosten tussen de 2,99 euro en 3,29 euro.

Klik hier voor een vergroting

In week 16 verlaagde Dirk de vaste komkommerprijs flink, maar in week 17 draaien ze de prijs weer terug naar het niveau van week 10. Een losse komkommer kost bij Dirk weer 0,79 cent per stuk. Ook DekaMarkt stelt de vaste prijs op 0,79 cent per stuk.

Prijs en kwaliteit
Prijsdata zijn afkomstig van Supermarktscanner.nl en gebaseerd op de online prijzen in de webwinkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, DekaMarkt, Dirk en Hoogvliet. De prijs is een gemiddelde, inclusief de promoties. In deze prijsvergelijking zijn herkomst en kwaliteit niet meegenomen. De meeste supermarkten vermelden deze gegevens niet op hun website, Hoogvliet en Jumbo vermelden het land van herkomst. Mogelijk worden in de bovenstaande prijsvergelijking onrijpe avocado's met rijpe vergeleken en Spaanse komkommers met Hollandse.