Leon Verkoelen versterkt sales team Bogaerts Greenhouse Logistics

Leon Verkoelen sluit aan bij het sales team van Bogaerts Greenhouse Logistics. BGL maakt al jaren een gezonde groei door en ziet in Leon een welkome aanwinst.

Leon Verkoelen, ruim 20 jaar actief in de glastuinbouw, begonnen met de verkoop van kassen en doorgegroeid tot een productspecialist in het voorzien van klantgerichte mechanische oplossingen. 
Na een succesvolle carrière binnen het segment van de interne logistiek, besloot Leon vorig jaar een nieuwe weg in te slaan. Zijn gedrevenheid en passie blijkt hem toch weer naar de logistiek te sturen.  

Per oktober 2022 zal Leon zijn ruime ervaring inzetten om het zeer uitgebreide productportfolio van BGL op de juiste manier te adviseren en in te passen op de glastuinbouwlocaties.

Joris Bogaerts, CEO eigenaar BGL: “De noodzaak om efficiënt te moeten werken in de moderne glastuinbouw, vraagt de toeleveranciers om altijd met de tuinder mee te denken; we zijn altijd gezamenlijk op zoek naar  slimme oplossingen. Leon past daarmee uitstekend in ons bedrijf, we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de juiste keuze is.”

Leon kijkt alvast enthousiast uit om voor BGL aan de slag te gaan: “Bogaerts heeft voor nagenoeg alles een oplossing, van gewasverzorging en bescherming tot het oogsten en transporten van product. Bogaerts is marktleider in haar segment en biedt voor mij de gepaste mogelijkheden om mijn enthousiasme en energie kwijt te kunnen.

Naast de aanwerving van extra krachten, staat Bogaerts Greenhouse Logistics net op het punt om een reeks diverse nieuwe producten en ontwikkelingen, internationaal te lanceren.  Ik zal ook daarin zeker mijn steentje trachten bij te dragen.’’

Voor meer informatie:
Bogaerts Greenhouse Logistics   
Hinnenboomstraat 1 bus 2
2320 Hoogstraten
België
+32 (0) 38 00 72 31                                                sales@bogaertsgl.com       
www.bogaertsgl.com                                                               


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven