Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geen opvolging voor Groente en Fruit Roland van de Kerkhof

Ondanks verwoede pogingen een opvolger te vinden voor AGF-speciaalzaak Groente en Fruit Roland van de Kerkhof in Geldrop is het niet gelukt een opvolger te vinden en hebben Yvonne en Ronald  van de Kerkhof besloten de zaak op 1 oktober te sluiten. 19 jaar geleden waagden ze de sprong in het diepe om een groente- en fruitspeciaalzaak in het centrum van Geldrop over te nemen en daar een eigen draai aan te geven.

"Door de tijd heen hebben we er onze eigen draai aan gegeven, en een heel mooi klantenbestand opgebouwd. Nog steeds komen dagelijks onze vaste trouwe klanten hun boodschappen doen bij ons. We werken hard en natuurlijk met veel liefde en plezier. Voor ons is de tijd aangebroken om wat minder te gaan werken en hebben we met pijn in ons hart besloten om te stoppen met de winkel. We hebben veel moeite gedaan om voor deze mooie zaak een opvolger te vinden maar tevergeefs", zo laten ze weten op Facebook.

Publicatiedatum: