Nieuw verpakkingscentrum eind 2023 gereed

Growers United viert slaan eerste paal nieuw pand Zwaagdijk

Vruchtgroentecoöperatie Growers United vierde 12 juli het slaan van de eerste paal van het nieuwe verpakkingscentrum met kantoren op het bedrijventerrein WFO in Zwaagdijk. De nieuwbouw is bestemd voor het sorteren en verpakken van blokpaprika’s van productgroep PapriCo.

Bij het evenement waren alle bij de nieuwbouw betrokken partijen aanwezig. Na de officiële aftrap door algemeen directeur Jan Opschoor en PapriCo-teler Arnaud van Dijk was er een borrel.Duurzame bouw
Binnen Growers United heerst de overtuiging dat duurzaam ondernemen de toekomst is. Het nieuwe pand wordt dan ook zo duurzaam mogelijk gebouwd. In het ontwerp is ook aandacht besteed aan een prettige werkomgeving. Het pand wordt transparant ingericht (vanuit kantoor is er zicht op het bedrijfsproces) en medewerkers kunnen zowel binnen als buiten pauzeren. Het terrein wordt ingericht met een groen en open karakter. Het pand beslaat in totaal 10.000 m2 productieruime, 840 m2 kantoorruimte en beschikt over twee laadkuilen.

Mark Borst (Operationeel Directeur PapriCo) verricht de officiële handeling en slaat de eerste paal

Bewuste keuze voor Noord Holland
Hoewel Growers United recent in Maasdijk een nieuw verpakkingscentrum heeft gebouwd, is er bewust voor gekozen om de blokpaprika’s te blijven sorteren en verpakken in Noord-Holland. Dichtbij de teeltlocaties van de PapriCo-telers. Op deze manier kunnen zij flexibel opereren en snel op de wensen van de klant inspelen.

Jan Opschoor (Algemeen Directeur Growers United) en Arnaud van Dijk (PapriCo-teler) maken zich klaar voor het welkomstwoord

Voor meer informatie: 
Growers United
Honderdland 899
2676 LV Maasdijk
info@growersunited.nl 
www.growersunited.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven