Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Belarus

Belagro 2022 expo met meer dan 400 bedrijven

Tijdens een persconferentie in Minsk dit weekend heeft de Belarussische minister van Landbouw  Igor Brylo gesproken over de deelnemers aan de komende Belagro 2022 expo en de geplande innovaties. "De internationale tentoonstelling Belagro zal voor de tweede keer op rij worden gehouden in het tentoonstellingscentrum van het Great Stone industriepark," zei de minister.

"Tot de organisatoren behoren niet alleen het ministerie van Landbouw en Voedselvoorziening, maar ook onze collega's van industriƫle ondernemingen en overheidsinstanties. In het bijzonder voelen wij grote steun van het Ministerie van Industrie. Traditioneel zullen de Nationale Academie van Wetenschappen, Belgospischeprom Concern en Belcoopsoyuz aanwezig zijn."

Ongeveer 425 bedrijven hebben hun deelname bevestigd. Onder de deelnemende landen bevinden zich Wit-Rusland, Rusland, Duitsland, Polen, China, Tadzjikistan, Kazachstan, Mongoliƫ, Irak, Nicaragua en Cuba. Er zullen 319 Wit-Russische deelnemers zijn.

De beurs vindt plaats van 7 juni tot 11 juni 2022. 

Bron: eng.belta.by

Publicatiedatum: