Israëlisch watertechnologiebedrijf presenteert nieuw waterdesinfectiesysteem

NUFiltration, een Israëlisch watertechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in waterfiltratie- en -desinfectiesystemen, presenteert op GreenTech nieuwe modellen NUF-waterdesinfectie-systemen voor landbouwproductiefaciliteiten. NUF-waterdesinfectie-systemen bieden filtratie en desinfectie in één enkele doorgang. De technologie van NUF zorgt voor 100% fysieke scheiding van ziekteverwekkers. De techniek is volgens de Israëliërs toepasbaar voor alle binnen- en verticale teeltfaciliteiten die gebruikmaken van kokossubstraat, steenwol, teelt op water, aeroponics, of elke andere combinatie van teelt.

De hergebruikte en gesteriliseerde membranen, herbewerkt door NUFiltration, bestaan uit UltraFiltration ('UF') membranen vervaardigd volgens medische normen, verzekeren een filtratiesnelheid van 3,3 nm, kleiner dan bacteriën en gewone virussen, en kwaliteit getest volgens medische standaardapparatuur. NUF-membranen verwijderen bacteriën, virussen, zwevende deeltjes en een breed scala aan organische stoffen uit het water op een mechanische manier en zonder chemicaliën of andere toevoegingen, waardoor filtratie en desinfectie in één keer en op de eenvoudigste manier mogelijk zijn.

Bezoek NUFiltration vandaag nog op GreenTech, Hal 5 stand 550. Daar zijn naast bovengenoemde techniek nog 2 nieuwe producten te bekijken. Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie:
NUFiltration
www.nufiltration.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven