Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe lijn essentiële producten voor cannabisteelt op vernieuwd digitaal platform

Can-hub.com is een kennis- en productenplatform voor de professionele gelegaliseerde cannabissector wereldwijd. Met de introductie van de Essentials-lijn speelt Can-Hub in op de vraag naar producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de professionele gelegaliseerde cannabisteler. De Essentials-lijn bestaat uit onder andere meststoffen, substraatblokken en biostimulanten.

Royal Brinkman is al enkele jaren actief als kennispartner en toeleverancier in de gelegaliseerde cannabisteelt. De opgedane kennis heeft het bedrijf in staat gesteld om het digitale platform Can-Hub in 2020 op te richten. Can-hub.com is een kennis- en productenplatform voor de professionele gelegaliseerde cannabis-sector wereldwijd. Samen met partners investeert Can-Hub in innovatie en worden kweekmethoden ontwikkeld met de nieuwste cannabistechnologie. Het platform is weliswaar internationaal georiënteerd, maar wordt ingevuld met eigen lokale Royal Brinkman productspecialisten, onder andere in Nederland, Zwitserland, Portugal, Spanje, Duitsland, Australië, Canada, VS en het Verenigd Koninkrijk.

Verbeterde Can-Hub website
Met de vernieuwde website neemt Can-Hub het oorspronkelijke can-hub.com platform over. De website is verbeterd door een uitgebreid assortiment, het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van het orderproces, alsook de mogelijkheid om snel een informatie aanvraag te doen. Hiermee wil men cannabistelers wereldwijd een betere service bieden en ontzorgen bij hun teelt.

Introductie Essentials-lijn
Can-Hub introduceert ook een geheel nieuwe Essentials-lijn bestaande uit onder andere meststoffen, substraatblokken en biostimulanten. Deze productlijn is speciaal ontworpen voor de gelegaliseerde cannabisteler met bewezen resultaten. Tot slot heeft Can-Hub de vaardigheden in Integrated Pest Management verfijnd. Met behulp van meerdere IPM-specialisten en gelegaliseerde cannabiskwekerijen zijn goede resultaten behaald in meerdere landen. Deze kennis wil Can-Hub graag met telers delen via de vernieuwde can-hub.com-website.

De cannabissector wereldwijd
De wereldwijde gelegaliseerde cannabissector zal de komende jaren verder groeien, verwachten Royal Brinkman en Can-Hub. Duitsland heeft onder andere verdere legalisering aangekondigd samen met landen als Portugal, Mexico en Luxemburg. Telers zijn op zoek naar een kwalitatieve, consistente en meetbare cannabisteelt in een veilige omgeving.

De afgelopen twee jaar is het wereldwijde team van Can-Hub uitgebreid en hebben zij veel aandacht besteed aan de sector en de lokale cannabismarkten. Can-Hub zet zich in om telers in staat te stellen optimaal bij te dragen aan de wereldwijde gezondheid en welzijn van medicinale cannabisgebruikers en tegelijkertijd hun commerciële kansen te maximaliseren. Can-Hub realiseert dit door een online platform aan te bieden met een breed assortiment van hoogwaardige producten en telers te ondersteunen met professioneel advies.

Met de lancering van de vernieuwde can-hub.com-website in combinatie met het wereldwijde verkoopnetwerk, verwacht Can-Hub nog beter in staat te zijn om de gelegaliseerde cannabistelers te ondersteunen. Royal Brinkman is trots op de vooruitgang die met Can-Hub is bereikt.

Can-Hub is aanwezig op GreenTech Amsterdam van 14 tot en met 16 juni 2022, standnummer 05.452 (Cannabis Paviljoen).

Voor meer informatie:
Can-Hub
info@can-hub.com
www.can-hub.com 

Publicatiedatum: