Jaarevent Greenport West-Holland op 10 juni 2022

Na twee jaar niet te zijn doorgegaan organiseert Greenport West-Holland op vrijdagmiddag 10 juni weer een Jaarevent. Het thema is "Green & Digital".

Tijdens het Jaarevent wordt u verwelkomd door de voorzitter, gedeputeerde Meindert Stolk. Professor Eric van Heck geeft zijn visie op de potentiƫle waarde die kan worden gecreƫerd met circulaire en digitale innovatie. Van Heck is hoogleraar Informatiemanagement en Markten aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit en de auteur van het boek "Technology meets Flowers".

Ook is er een paneldiscussie met de genomineerden voor de themaprijs "Robotisering en datagedreven telen" van de Tuinbouw Ondernemersprijs: Simone Keijzer van Gearbox Innovations, Ronald Hoek van Blue Radix, Andreas Hofland van Royal Brinkman en Bram Tijmons van PATS Indoor Drone Solutions. Daarnaast is ook cyberweerbaarheid een thema.

Dagvoorzitter is Marijke Roskam. De inloop is vanaf 13.15 uur, het programma start om 14.00 uur en natuurlijk is er rond 16.00 uur een afsluitende netwerkborrel. Het evenement wordt gehouden in het nieuwe gebouw van Van Gelder groente & fruit in Ridderkerk, een AGF-handelsbedrijf dat volledig geautomatiseerd is. Meer informatie: Van Gelder Experience Center).

Klik hier om u aan te melden voor het Jaarevent Greenport West-Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven