Royal Brinkman introduceert biologische bestrijder Limocide

Limocide is een nieuwe biologische insecticide én fungicide op basis van sinaasappelolie. Door de unieke en snelle contactwerking is het product effectief in de bestrijding van onder andere trips, witte vlieg en meeldauw. Royal Brinkman ziet Limocide als een belangrijk product in de weg naar vergroening.

Toepassing Limocide
Limocide is effectief in de bestrijding van onder andere trips, witte vlieg en meeldauw. Door de snelle contactwerking van de sinaasappelolie breekt de buitenste beschermlaag van insecten en mijten af, met uitdroging tot gevolg. Daarnaast tast het de beschermlaag van schimmels, zoals meeldauw aan. Sinds 2009 wordt Limocide in diverse landen met succes toegepast. Productmanager gewasbescherming Henk van Daalen is enthousiast over de komst van Limocide: “Ik ben blij met de toevoeging van Limocide aan ons assortiment. Hierdoor zetten we met Royal Brinkman weer een stap voorwaarts in de vergroening van de tuinbouw. De samenwerking met Vivagro zal in de toekomst zorgen voor nog meer biologische oplossingen.”

Limocide is toegelaten in de bedekte (substraat)teelt van aardbei, paprika, tomaat, rozen en sierteeltgewassen. Raadpleeg voor toegestane teelten altijd eerst het etiket. Limocide is verkrijgbaar bij Royal Brinkman in een 5 liter verpakking.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
T: +31 (174) 44 61 00
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven